Reactions to victimization

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Janoff-Bulman, Ronnie (Publisher)
Format: Print Book
Language:English
Published: New York Plenum 1983
In:Journal of social issues
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: ZA 2078-39
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01451cam a22004572 4500
001 1086355245
003 DE-627
005 20210927182838.0
007 tu
008 880906s1983 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1086355245 
035 |a (DE-576)016355245 
035 |a (DE-599)BSZ016355245 
035 |a (OCoLC)10290957 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
245 1 0 |a Reactions to victimization  |c issues eds.: Ronnie Janoff-Bulman ... 
264 1 |a New York  |b Plenum  |c 1983 
300 |a 227 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Journal of social issues  |v 39 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
700 1 |a Janoff-Bulman, Ronnie  |e Hrsg.  |0 (DE-627)123498783X  |0 (DE-576)164987835  |4 edt 
830 0 |a Journal of social issues  |v 39  |9 39  |w (DE-627)129078719  |w (DE-576)014411288  |w (DE-600)3068-5  |x 0022-4537 
850 |a eb 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2121205233 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1086355245 
LOK |0 005 20151027140111 
LOK |0 008 021217||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 2078-39  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: ZA 2078-39