Rape and sexual assault / [1]

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Rape and sexual assault a research handbook
Format: Print Book
Language:English
Published: New York Garland 1985
In:Rape and sexual assault a research handbook
Online Access: Inhaltsverzeichnis (Verlag)
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: KB 18 A 1892-1
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01820cam a2200505 c4500
001 1083875647
003 DE-627
005 20110627223016.0
007 tu
008 880329s1985 xx ||||| 00| ||eng c
010 |a  83048217  
020 |a 0824090497  |9 0-8240-9049-7 
035 |a (DE-627)1083875647 
035 |a (DE-576)013875647 
035 |a (DE-599)BSZ013875647 
035 |a (OCoLC)310857085 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
082 0 |a 362.8/83/0973 
245 1 0 |a Rape and sexual assault  |n [1]  |c Ann Wolbert Burgess, ed. 
264 1 |a New York  |b Garland  |c 1985 
300 |a XVI, 433 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Garland reference library of social science  |v 203 
591 |a 720 ff. (DDC): GBV/LOC ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
773 1 8 |a Rape and sexual assault a research handbook  |w (DE-627)1083875477  |w (DE-576)013875477  |g [1]  |q [1] 
830 0 |a Garland reference library of social science  |v 203  |9 203  |w (DE-627)129449466  |w (DE-576)014815427  |w (DE-600)197175-X 
856 4 2 |u http://swbplus.bsz-bw.de/bsz013875647inh.htm  |m B:DE-576;DE-352  |q application/pdf  |v 20110627144945  |x Verlag  |3 Inhaltsverzeichnis 
951 |a MV 
ELC |b 1 
FUL |e http://localhost/cgi-bin/full_text_lookup?id=1083875647 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2105096719 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1083875647 
LOK |0 005 20151027134234 
LOK |0 008 880329||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 18 A 1892-1  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: KB 18 A 1892-1