Onyx true crime

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: New York, NY Onyx [1987?]-
New York New American Library 1987
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01468cas a2200505 4500
001 1019140313
003 DE-627
005 20190609134615.0
007 tu
008 180418c19879999xx z| m| 0 |0eng c
016 7 |a 1156353343  |2 DE-101 
016 7 |a 2927115-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)1019140313 
035 |a (DE-576)024476889 
035 |a (DE-599)ZDB2927115-0 
035 |a (OCoLC)311684402 
035 |a (DE-101)1156353343 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 340  |a B  |q DE-600 
245 1 0 |a Onyx true crime 
247 1 0 |a Onyx  |f Haupttitel teils 
264 3 1 |a New York, NY  |b Onyx  |c [1987?]- 
264 2 1 |a New York  |b New American Library  |c 1987 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a JE 36 [?]- 
363 0 1 |a 36  |i 1987 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2165979587 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1019140313 
LOK |0 005 19910613000000 
LOK |0 008 910613||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1