Subjectivity and method in psychology: gender, meaning and science

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Hollway, Wendy
Format: Print Book
Language:English
Published: London [u.a.] Sage 1989
In:Year: 1989
Edition:1. publ.
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: KB 8 E 2088
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 02630cam a2200709 4500
001 020479735
003 DE-627
005 20190318050538.0
007 tu
008 920101s1989 xxk||||| 00| ||eng c
016 7 |a b8927945  |2 UK 
020 |a 0803982070  |9 0-8039-8207-0 
020 |a 0803982089  |9 0-8039-8208-9 
020 |z 0803982099 
035 |a (DE-627)020479735 
035 |a (DE-576)019110170 
035 |a (DE-599)GBV020479735 
035 |a (OCoLC)19354022 
035 |a (OCoLC)19354022 
035 |a (DE-604)8053134451 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-GB  |c XD-US  |c XB-IN 
082 0 |a 150/.72  |q OCLC 
084 |a CM 2200  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/18943: 
100 1 |a Hollway, Wendy  |0 (DE-588)102878368X  |0 (DE-627)731587596  |0 (DE-576)166022888  |4 aut 
109 |a Hollway, Wendy 
245 1 0 |a Subjectivity and method in psychology  |b gender, meaning and science  |c Wendy Hollway 
250 |a 1. publ. 
264 1 |a London [u.a.]  |b Sage  |c 1989 
300 |a VI, 150 S 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Gender and psychology 
650 4 |a Psychology. Research. Methodology 
650 4 |a PsychologyResearch 
650 4 |a Psychology++Methodology 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4047704-6  |0 (DE-627)106193821  |0 (DE-576)209074426  |a Psychologie  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4038971-6  |0 (DE-627)106230158  |0 (DE-576)209032642  |a Methode  |2 gnd 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4058323-5  |0 (DE-627)106147706  |0 (DE-576)209125764  |a Subjektivität  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4047704-6  |0 (DE-627)106193821  |0 (DE-576)209074426  |a Psychologie  |2 gnd 
689 1 1 |d s  |0 (DE-588)4017894-8  |0 (DE-627)106328379  |0 (DE-576)208921524  |a Forschung  |2 gnd 
689 1 2 |d s  |0 (DE-588)4058323-5  |0 (DE-627)106147706  |0 (DE-576)209125764  |a Subjektivität  |2 gnd 
689 1 |5 (DE-627) 
935 |i Blocktest 
936 r v |a CM 2200  |b Methodik und Wissenschaftstheorie der Psychologie  |k Allgemeines. Geschichte und Methodik  |k Methodik und Wissenschaftstheorie der Psychologie  |0 (DE-627)1271484781  |0 (DE-625)rvk/18943:  |0 (DE-576)201484781 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3329935227 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 020479735 
LOK |0 005 20151023154042 
LOK |0 008 891127||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 8 E 2088  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: KB 8 E 2088